lauantai 31. tammikuuta 2015

Nyt se on ilmestynyt - Chilikirja!



Chilikirja on nyt kaupoissa ja saamiemme viestien mukaan suorastaan revitään käsistä. Monesta paikasta se on jo loppu, mutta ei hätää, kaupat tilaavat nopeasti lisää.

Ja sitten paras uutinen: Kirja ehti olla päivän ilmoilla ja kustantaja päätti ottaa heti toisen painoksen. Aivan mahtava upeaa! Me tekijät päivittelemme menoa hämmentyneinä ja ikionnellisina.

Kaunis kiitos kaikki chilien ystävät -  se on teidän ansiotanne. Suomi on chilin ihmemaa!

3 kommenttia:

  1. Kiitos kirjasta, se on hieno kulttuuriteko.
    Kehuin sitä vähän blogissani:
    http://chilivaari.blogspot.fi/2015/02/chilikirja-on-oikeasti-hyva-chilikirja.html

    -Chilivaari-

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Arvostamme tuota kovasti koko tiimi. Kirja oli työvoitto eli teimme hartiavoimin hommia, että lopputulos olisi paras mahdollinen, mihin tämä porukka pystyy. Luomisprosessi oli huima urakka, joka vaati loputtomasti aikaa, intensiivistä keskittymistä, tarkkaa kokemusten kirjaamista + taustoittamista eri lähteistä sekä tiivistä keskustelua ja yhteistyötä meiltä kolmelta.

    Ja lopulta vaativin rasti oli karsiminen, sillä sivumäärä oli rajoitettu. Sanottavaa ja näytettävää olisi vielä vaikka kuinka paljon. Useammankin kirjan verran.

    Nyt seurailemme ikionnellisina, hieman hämmentyneinä ja kiitollisina kirjan saamaa vastaanottoa. Kaunis kiitos kuuluu kaikille Suomen chilipäille. Suomi todella ON chilin ihmemaa!

    JK. Pitää vielä ujosti mainita, että hienoa saada Chilivaari vieraaksi omaan blogintapaiseeni. Olen vuosien ja vuosien ajan seurannut Chilivaari-blogia. Hienoa ja perusteellista työtä suomalaisen chilitietämyksen hyväksi. Ja erittäin hyvin kirjoitettu.

    VastaaPoista
  3. Kirja on mainio! #turpaduunari suosittelee! http://blogit.iltalehti.fi/christer-sundqvist/2015/02/20/chili-tulinen-troppi/

    VastaaPoista